INTEGERPERFORM » Despre noi » Istoric
Integerperform, unic reprezentant al The Kpi Institute in Romania, este o companie care oferă oportunități de dezvoltare profesională în România, prin intermediul cursurilor şi conferinţelor adaptate la specificul industriilor şi departamentelor, precum şi prin comunităţi virtuale de învăţare. Activitatea este orientată spre îmbunătăţirea modului în care funcţionează organizaţiile.

Istoric

Istoric

Istoric Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania, a dezvoltat şi a perfecţionat în mod constant procesul de organizare a evenimentelor dedicate segmentului business din România cu scopul de a oferi soluţii practice, obiective şi durabile.

Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania, a fost fondată în anul 2004, având ca principală activitate oferirea de soluţii în managementul performanţei la nivel strategic, operaţional şi individual şi formarea profesională dedicată sprijinirii organizaţiilor în implementarea riguroasă a indicatorilor de performanţă.

În ultimii ani, Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania, a dezvoltat şi a perfecţionat în mod constant procesul de organizare a evenimentelor dedicate segmentului business din România cu scopul de a oferi soluţii practice, obiective şi durabile.

Cu o reţea de facilitatori şi colaboratori locali şi internaţionali şi cu un portofoliu de peste 300 de clienţi, Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania, a cunoscut o dezvoltare continuă care s-a reflectat în livrarea a peste 20 de tipuri de traininguri pe teme legate de managementul performanţei, resurse umane, marketing şi logistică.

În prezent, Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania, îşi extinde aria de activitate cuprinzând programe de învăţare din diverse arii funcţionale şi industrii.

NOUTĂȚI