INTEGERPERFORM » Despre noi » Cariere
Integerperform, unic reprezentant al The Kpi Institute in Romania, este o companie care oferă oportunități de dezvoltare profesională în România, prin intermediul cursurilor şi conferinţelor adaptate la specificul industriilor şi departamentelor, precum şi prin comunităţi virtuale de învăţare. Activitatea este orientată spre îmbunătăţirea modului în care funcţionează organizaţiile.

Cariere

Cariere

Cariere: Dacă vrei să te alături echipei noastre, trimite-ne CV-ul și scrisoarea de intenție la careers@integerperform.com. Suntem flexibili în ceea ce privește orarul de muncă și modalitatea de colaborare. Pe lângă echipa de bază Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania,, am creat o rețea de colaboratori prin dezvoltarea de parteneriate cu consultanți independenți, rețea pe care suntem interesați să o extindem în continuare.

Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania, cultivă un mediu de lucru bazat pe profesionalism, flexibilitate, deschidere și prietenie. Prețuim cooperarea și căutăm o direcție de dezvoltare în carieră pentru fiecare membru al echipei noastre.

Căutăm oameni excepționali, cu o dorință necondiționată de a învăța și a realiza performanță. Apreciem candidații care dovedesc pasiune pentru management și dorință de a depăși așteptările, care au abilitățile și interesul de a face diferența. Încrederea, asumarea responsabilităților, cooperarea, munca în echipă și abilitățile de comunicare sunt atributele esențiale ale membrilor echipei Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania,.Dacă ne împărtășești viziunea și ești interesat de o carieră în cadrul Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania,, ne-ar face plăcere să aflăm mai multe despre tine.

Suntem flexibili în ceea ce privește orarul de muncă și modalitatea de colaborare. Pe lângă echipa de bază Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania,, am creat o rețea de colaboratori prin dezvoltarea de parteneriate cu consultanți independenți, rețea pe care suntem interesați să o extindem în continuare.

Dacă vrei să te alături echipei noastre, trimite-ne CV-ul și scrisoarea de intenție la careers@integerperform.com

NOUTĂȚI