INTEGERPERFORM » Cursuri » Testimoniale

Testimoniale

Testimoniale ale participanților cu privire la cursurile organizate de către Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania,.

Ne-a facut placere sa participam la cursul de certificare Indicatori Cheie de Performanta sustinut de Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania,! Raluca a reusit cu multa rabdare sa ne transmita informatii de mare interes, iar activitatile practice au sedimentat cunostintele insusite. Cursul a reprezentat o experienta deosebita fiind un curs care iti aduce informatii tehnice practice, de ultima ora, intr-un format foarte bine structurat, fiind livrat de o “maestra” a trainingului: Raluca. M-a impresionat foarte mult atat tematica cursului, cat si abilitatea trainerului de a ne tine captivati pe parcursul programului. Informatia a fost densa, si recomand ca programul sa fie extins chiar la o durata de 5 zile. Am plecat de la aceasta sesiune cu multe raspunsuri si provocari, dar si cu increderea ca, in timp, sub ghidarea acestor experti, vom putea implementa in cadrul organizatiei noastre informatiile primite. Interesul nostru in acest domeniu este major, drept urmare intentionam, ca pe viitor sa ducem mai departe colaborarea cu Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania, si The KPI Institute.

Costin Oprea, Vicepresedinte BGS Group

Conferința Managementul Performanței în România 2015

Un eveniment extrem de util atât din punct de vedere al conținutului, cât și a oportunităților de networking care au facilitat schimbul de bune practici.

Elena Verba , Economist, SC Antrepriza de reparații și lucrări Cluj SA

Conferința este un eveniment de bun augur, iar pentru cei ce lucrează în managementul performanței este o oportunitate bună de a interacționa cu alți specialiști, astfel încât, prin aceste schimburi de experiență să ducem în companiile noastre noi idei de dezvoltare.

Dan Crișan, Specialist Balanced Scorecard, E.ON Serviciul Clienți

Nu știam când am venit la conferință că va fi un eveniment atât de intens, cu o participare intensă, cu multe întrebări din sală și multe experiențe împărtășite. Mă bucur că am participat. Am avut ce învăța!

Ana Maria Truță, Controller, Enel România

Conferința Managementul Relațiilor cu Clienții în România 2015

Mă bucur de participarea la conferință, a fost o experiență interesantă și cu siguranță este extrem de util acest schimb de practici și păreri între experți în domeniu, sper să organizați cât mai multe astfel de conferințe similare.

Alexandra Ivanov, Customer Care Manager, Medihelp International

Recomand participarea la Conferința Managementul Relațiilor cu Clienții în România pentru toate persoanele care doresc să își îmbunătățească cunoștințele, să își lărgească orizontul, dar și să lege noi prietenii.

Ioana Barbu, Customer Care Supervisor, Provident

Mi-a făcut o deosebită plăcere să particip la eveniment, o experiență plăcuta cu oameni interesanți și pasionați de ceea ce fac.

Ionela Roș, Director Adjunct Direcția Call Center, Banca Transilvania

Îmbunătățirea Performanței Operaționale a Departamentului de Marketing

Am participat cu real interes la cursul pe tema soluții pentru îmbunătățirea performanței operaționale a departamentului de marketing, susținut de Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania,, Cluj-Napoca. Așteptările înalte cu care am venit la acest curs mi-au fost îndeplinite în întregime. Am apreciat calitatea informației prezentate, modul de structurare și prezentare a acesteia, calitatea și cantitatea de materiale primite dupa training (materiale care completează foarte bine cunoștințele dobândite și exersate în timpul trainingului), precum și schimbul de informații cu ceilalți participanți la curs.
Procesul de comunicare în vederea participării la curs, precum și modul de organizare al acestuia s-au realizat într-un stil absolut profesionist. Recomand acest curs, cred că aduce foarte multe informații noi pentru piață din Romania și știu că echipa care-l oferă are experiența profesională necesară oferirii unui astfel de curs!

Conferențiar univ. dr. Nicoleta Dorina Racolța-Paina, Facultatea de Studii Europene, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca

Dacă ești preocupat constant să cuantifici contribuția marketing-ului la rezultatele companiei, acesta e cursul pe care trebuie să-l urmezi. Aici vei găsi instrumentele pe baza cărora vei reuși nu doar sa crești performanța departamentului tău, dar și să o evaluezi concret.

Rada Teiosanu, (fost) Marketing Manager, Brinel

Am venit la acest curs din pură curiozitate pentru a afla ce se prezintă într-un astfel de curs. Așteptările mele referitoare la informația primită erau foarte mici. M-ați surprins într-un mod foarte plăcut. Instrumentele furnizate îmi vor fi de real folos în activitatea pe care o desfășor.

Ioana Caprar, (fost) Manager Marketing, Tipografia Delroti

Indicatori de Performanță: Măsurare, Învățare, Optimizare

Subiectul Managementul Performanței este unul sensibil pentru organizațiile din România, iar practicile la noi, din păcate, în opinia mea, lasă de dorit. Iată de ce pentru mine participarea la cursul „Indicatori de Performanță: Măsurare, învățare, optimizare” a fost deosebit de utilă, în primul rând datorită faptului că a fost un curs bine fundamentat atât din punct de vedere teoretic, cât și practic. Experiența lui Aurel este foarte importantă și da valoare cursului dat fiind faptul ca el nu este un trainer, ci chiar un practician în domeniu, cu un know-how actual și solid. Un alt avantaj al cursului îl constituie documentele de lucru care, personalizate, pot ajuta fiecare participant la crearea unui sistem propriu de gestionare a performanței pentru organizația în care lucrează. Vă mulțumesc pentru acest curs și aștept cu interes și alte evenimente de acest gen care să aibă în vedere aprofundarea a ceea ce am dobândit în cadrul acestui curs.

Ileana Amaximoaie, (fost) Training and Development Manager, GDF SUEZ Energy

Deși la început a lăsat impresia unui curs cu puternice valențe tehnice, sesiunile de pregătire ne-au prezentat desfășurarea operațiunilor zilnice din cadrul companiilor în care activăm printr-o perspectivă diferită: performanța activității noastre și pârghiile pentru a o dezvolta. Foarte bine pregătit ca trainer, Aurel ne-a prezentat temele într-o manieră clară și logică! Aștept cu nerăbdare cursul următor!

Cristina Bleoca, Operations Manager, Heiring Impex

Eu pot spune cu toată convingerea ca „Indicatori de performanță – măsurare, învățare, optimizare” a fost un curs bine documentat și prezentat, punctat foarte bine cu exerciții practice și exemple relevante. Ceea ce mi-a plăcut și mai mult decât cursul a fost follow up-ul din partea echipei care l-a organizat, gata să te ajute în continuare cu informații și detalii pe care nu le-ai putea găsi decât după documentări ample. De asemenea, spre deosebire de alte cursuri unde primești un material de curs succinct, aici echipa Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania, a avut griă ca participanții să beneficieze de multe template-uri gata de folosit , într-o formă practică și complexă.

Mihaela Melenciuc, Manager Recrutare, Evaluare și Motivare, Adrem Invest

Chiar și înainte de desfășurarea trainingului, am apreciat interesul de a stabili obiectivele cursului, precum și materialele de curs în funcție de nevoile specifice ale echipei noastre. Pe parcursul trainingului, am fost impresionată de transformarea conceptelor precum dashboard-uri de performanță, sistem de management al performanței și Balanced Scorecard în noțiuni ușor de înțeles și exemple practice.
Stilul de a livra trainingul a sprijinit angajarea membrilor echipei în discuții de grup atât despre cele mai bune practici în ceea ce privește aspectele teoretice cheie, cât și foarte multe oportunități de a lucra practic cu indicatorii cheie de performanță.
Feedback-ul primit de la restul echipei, de asemenea, a subliniat aplicabilitatea cursului și caracterul abordabil al trainerului. Aștept cu mare nerăbdare colaborările noastre viitoare.

Cristina Botea, Head of Planning & Performance Monitoring, HSSE Department, OMV Petrom

Trainingul la care am participat, „Indicatori de Performanță: Măsurare, învățare, optimizare”, organizat de Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania, a fost un exemplu de competență și profesionalism bazate pe înțelegerea globală a sistemului de management al performanței cu toate componentele sale.
Trainingul este o combinație perfectă între aspectele teoretice și practică și a reușit să lanseze întrebări și provocări chiar și unui specialist în managementul performanței. Prezentarea graduală, etapizată a informațiilor în cadrul trainingului și a studiilor de caz este cel mai important aspect pentru fiecare participant.
Cu siguranță dacă m-aș gândi la un KPI pentru a exprima calitatea/cantitatea cursului, acesta ar fi ROI (Return On Investment); am dobândit noi informații gata de a fi aplicate în activitatea de zi cu zi și chiar mai mult, în acțiunile următoare.

Nicoleta Pulbere, Performance Manager – Continual Service Improvement, IT Global Solutions, OMV Petrom

Susținut în baza unei foarte bune experiențe practice și pedagogice, folosind metode de predare interactive, cursul și-a atins obiectivele propuse, eu personal însușindu-mi cunoștințele teoretice și abilitățile practice aferente, conducând astfel la creșterea cunoștiințelor mele despre înțelegerea termenilor de Indicatori de performanță și aplicabilitatea lor în companie. Am resimțit beneficiile acestui curs atât eu personal cât și compania întrucât aceasta a fost recompensată prin inițierea introducerii unui sistem de performanță obiectiv.

Mihaela Todor, Manager Resurse Umane, Electrogrup

Un curs practic, necesar oricărei companii interesate de măsurarea și managementul performanței, cu o metodologie și instrumente foarte bine documentate, exemple pertinente și aplicabilitate.

Nichifor Andreea, Senior Consulting, Humangest

Un curs la care ar trebui să participe toți managerii implicați într-un sistem de măsurare a performanței. Oferă suport teoretic necesar înțelegerii și aplicării unui sistem de măsurare a performanței în organizații.

Ivan Florin, Team Leader, RCS RDS

Au furnizat informații profesionale, complete și cu valoare adăugată.

Iulian Nistor, Manager Productie IG Watteeuw Romania

Trainer bun, am apreciat deschiderea și luarea în considerare a problemelor aduse de cursanți.

Gigi Boghiu, Managere, IG Watteeuw Romania

Experiență internatioanală, conținut teoretic bun.

Oana Florea, Trainer, Trenkwalder

Bine structurat, informații de calitate.

Constantina Plugariu, Expert, ANCOM

Deși am implementat Indicatorii de Performanță încă din 2009 a fost interesant să văd și aud ce se dorește în alte companii mai mici.

Elena Dimache, Performance Manager, OMV Petrom – E&P

Îmbunătățirea Performanței Operaționale în Departamentul de Resurse Umane

Trainingul „Soluții pentru îmbunătățirea performanței operaționale în departamentul de HR” a oferit un set de soluții utile pentru îmbunătățirea performanței noastre. Simplu și util pentru planificare și evaluare.

Liana Precup, Manager HR, Evozon Systems

Criteriile de Performanță, Evaluarea și Îmbunătățirea Performanței Angajaților

Criteriile de performanță, evaluarea și îmbunătățirea performanței angajaților este un curs pe o temă importantă, organizat conform standardelor.

Dan Obada, Coordonator Formare Profesională, TVR

Este un curs pe care ar trebui să îl urmeze și managerii din alte departamente, nu numai HR.

Laura Chiriac, Manager Servicii Clienți, Optical Disk Solutions

Un curs bun prin care am înțeles cum se face evaluarea performanței angajaților.

Lenuta Stan, Inspector Resurse Umane, Universal S.A.

Filmulețele din cadrul acestui curs sunt foarte bune pentru a înțelege cum pot fi aplicate natural etapele din teorie.

Anca Leonte, HR Manager, Accountess Profile

Soluții pentru Managementul Schimbării în Organizații

Cursul Soluții pentru managementul schimbării în organizații, susținut de Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania,, dezvoltă spiritul de lider și ajută la atingerea performanțelor, etapizat și responsabilizat, oferind astfel pregătirea necesară în vederea luării deciziilor ce conduc spre schimbare.

Mihaela Mirela Movila, Administrator, Arm Executive Business Consulting

Soluții pentru managementul schimbării în organizații este un curs interesant, bine structurat din punct de vedere informațional, interactiv și facilitat la nivel profesionist. Furnizează un cadru general și o perspectivă de ansamblu asupra a ceea ce presupune planificarea schimbării.

Mihaela Costache, Ofițer Senior Comunicare internă, AXA Life Insurance

Implementarea și Optimizarea Programelor de Implicare Emoțională a Angajaților (Employee Engagement)

Implementarea și optimizarea programelor de implicare emoțională a angajaților (employee engagement) reprezintă un curs introductiv în domeniu, util celor care vor să obțină informații generale. Cursul este bine structurat, facilitatorul a fost foarte bine pregătit și a putut să răspundă concludent la toate întrebările adresate.

Iulia Birau, HR Coordinator, Process Solutions

Implementarea și optimizarea programelor de implicare emoțională a angajaților (employee engagement) este un curs foarte bine structurat, cu informații utile în timpul căruia am avut ocazia să descopăr modalitatea de lucru din companii cu rezultate bune în această arie. Utile au fost și link-urile furnizate de către facilitator.

Seba Simona, HR Analyst, AXA Life Insurance

Managementul Performanței în Departamentul de Aprovizionare – Logistică

Recomand acest curs oricui este dornic să știe unde se află în realitate și cum poate fi mai bun. Cursul Managementul Performanței în departamentul Aprovizionare-Logistică ajută, în primul rând, la conștientizarea nevoii de monitorizare a activității în scopul îmbunătățirii. Recomand celor cărora le pasă.

Ion Gogorița, Manager Logistică, Toyota Material Handling Romania

Pentru cei care au deja stabilite obiectivele generale ale firmei este un curs aprofundat, bazat pe discuții libere, unde se împărtășesc experiențe. Cea mai importantă este experiența împărășită de ceilalți participanți, care ajută în timpul cursului să înțelegi conceptele și practic.

Alexandra Dobra, Economist, Retrasib

Managementul Performanței în departamentul Aprovizionare-Logistică este un curs cu informații utile și ușor de aplicat.

Mihai Cepoiu, Manager Logistică și Achiziții, NextCity

Cursul conține foarte multe informații folositoare și aș mai participa la încă unul.

Elena Dinescu, Consilier Economic, Retrasib

A fost un curs facilitat într-o manieră profesionistă și a conținut multe informații utile.

Simona Larion, Coordonator Transport, Duvenbeck

Cursul acesta oferă o balanță optimă între concepte și metodologie de lucru pe de o parte, combinată cu experiențele practice și operaționale oferite de participanți și trainer, astfel că fiecare poate dezvolta un set de măsuri pentru optimizarea beneficiilor viitoare ale organizației. Foarte important este însă și faptul că acestea trebuiesc revizuite continuu, pentru a fi de folos în luarea deciziilor.

Ludovic Kiss, Manager Logistică și Planificare, Hochland Romania SRL

Implementarea Programelor de Managementul Succesiunii

Recomand participarea la acest curs întrucât este un segment relativ puțin cunoscut și aplicat în domeniul HR din România. Implementarea acestui concept [managementul succesiunii] ajută la evitarea problemelor legate de fluctuația ridicată a personalului.

Mioara Albu, șef Departament Resurse Umane, Compa

Recomand cursul tuturor firmelor care doresc să implementeze managementul succesiunii. Agenda oferă informații noi și metode de aplicare a managementului succesiunii.

Ana-Andreea Ghenie, Specialist Formare, Compa

Cursul include noțiuni introductive legate de managementul succesiunii, este un program optim structurat și cu o plus valoare certă.

Nadia Părpăluță, Manager Resurse Umane, Electroalfa Internațional

Un program interesant, interactiv și util.

Nadia Drăgoi, Director Resurse Umane, Stanley Bet

Cursul a fost foarte util datorită caracterului practic și aplicabil. Instrumentele prezentate pot fi folosite imediat și sunt relativ ușor de asimilat. Aș recomanda acest curs oricui intenționează să dezvolte un plan de succesiune în propria organizație.

Adrian Banciu, A&A Advisory Services

Integrarea Proceselor de Managementul Talentelor

Cursul a permis împărtășirea informațiilor și a experiențelor fiecărui participant. Sursele și referințele puse la dispoziție în cadrul cursului le-am găsit foarte utile și relevante.

Liliana Grigoraș, Specialist Resurse Umane, eMAG

Cursul se caracterizează printr-o bună joncțiune cu logica balanced scorecard, trainerul este avizat și pasionat de subiect.

Bogdan Rotaru, HR Specialist, IKEA România

Marketing pe Internet

Recomand cursul pentru small business și/sau intro level. Este un curs util tuturor celor care au nevoie de inițiere și structurare.

Dragoș Mândreci, Senior Brand Manager, OTP BANK

O idee excelentă de a organiza acest curs, care cu siguranță ajută în promovarea afacerii.

Iuliana Mițu, Asistent Manager, Synevo

Un curs cu informații de actualitate și cu aplicabilitate.

Ioana Cebuc, Manager Marketing, Prisum International

A fost un curs interactiv, în urma căruia am acumulat informații relevante practic.

Andreea Enache, Junior Marketing Manager, Biogenis

A fost un curs bun și constructiv.

Oana Savu, Manager Marketing, Medical Tours Company

Optimizare pentru Motoarele de Căutare (SEO)

Cursul a lămurit mai multe aspecte legate de optimizare, link-building. Informația a fost specifică, structurată, la subiect.

Ioana Cebuc, Manager Marketing | Prisum International

Abia aștept să aplic în companie informațiile acumulate.

Ana-Maria Popa, Specialist Relații Sociale | Swiss Ecodent Clinic

Cursul a fost foarte util. De aceste informații aveam nevoie în companie.

Gabriela Fuior, Jr. Marketing Assistant | Alix Avien Cosmetics

Certificare Profesională Indicatori Cheie de Performanță

Acest curs m-a făcut să înțeleg mai bine cum să aleg KPI în funcție de relevanță, per total un curs inovator.

Adriana Sufana, Director Producție, Thrace Greiner

Un curs foarte util. Îl recomand cu plăcere.

Anamaria Neagu, Performance Monitoring, OMV Petrom

Un curs foarte util pentru practicieni, dar și pentru cei care vor să dezvolte un sistem de Management al Performanței.

Claudia Haita, EP Reporting, OMV Petrom

Un curs extrem de folositor pentru orice organizație.

Elena Dumitru, Executive Office, OMV Petrom

Cursul, în termeni de structură și mod de livrare, s-a pliat foarte bine pe nevoile diferite ale participanților, oferind informații relevante atât pentru practicieni cu experiență de lucru cu un sistem de management al performanței, cât și pentru cei care nu au avut ocazia să fie parte dintr-un astfel de proces până acum.

Florentina Greger, Head of Human Resources, Zitec

Un astfel de curs pentru un Performance Manager este obligatoriu. Am participat cu plăcere și interes, dar am simțit același lucru din partea celorlalți cursanți. Este un curs complet care îmbină teoria și practica într-un mod profesionist, bazat pe expertiză și un nivel de maturitate în performanță, ceea ce este impresionant. Metode, tehnici, practici, studii de caz, toate acestea sunt prezentate într-un format care deschide setea de cunoaștere, te îndeamnă să intri în amănunt, să cunoști domeniul, să-l explorezi – exact ce trebuie să transmită un curs cu „greutate”!

Nicoleta Pulbere, Performance manager, OMV Petrom Global Solutions IT

Implementarea și Utilizarea unui Sistem de Management al Performanței Bazat pe Balanced Scorecard

Întregul curs a fost foarte interesant și folositor.

Alexandra Schianu, Analist Recrutare, RCS & RDS

Un curs atractiv, util, interactiv. Mi-a plăcut că nu a fost doar abordare teoretică, ci și exerciții practice.

Cora Badea, Specialist HR, RCS & RDS

Un curs extreme de bine structurat pe care îl recomand tuturor celor care doresc să-și clarifice conceptele teoretice și practice de implementare a BSC.

Raluca Panțu, șef Serviciu Resurse Umane, ANCOM

Foarte util în înțelegerea conceptului și a beneficiilor acestuia.

Ildiko Colcer, Consilier Juridic, Larix Forest

Abordarea Strategică a Proceselor de Aprovizionare-Logistică

Cursul este foarte bun pentru cei cu experiență restrânsă în domeniu. Informațiile sunt structurate pe niveluri.

Cristi Oanță, Responsabil Logistică, Timac Agro România

Un curs indicat oricărui membru al echipei de logistică.

Romeo Macovei, Director Logistică, ADM Farm

NOUTĂȚI