INTEGERPERFORM » Termeni de utilizare

Termeni de utilizare

Termeni de utilizare

Toate informațiile, materialele, procedurile, precum și textul sau orice alte imagini sau grafice aflate pe site-ul companiei Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania, (www.integerperform.com) fac obiectul drepturilor de autor sau al altor drepturi de proprietate intelectuală. Asemenea materiale nu pot fi copiate sau înstrăinate către alte persoane în scop comercial și nici modificate sau reproduse pe alte site-uri, prin printare sau în orice altă formă, înainte de obținerea unei permisiuni scrise.

Este permisă descărcarea unei singure copii a unui astfel de document, pe un calculator și doar în scop personal și non-comercial, care presupune: (a) păstrarea intactă a drepturilor de autor și a altor drepturi de proprietate (b) nu se aduc modificări conținutului și (c) nu este permisă utilizarea conținutului într-o manieră care sugerează o asociere cu vreunul dintre produsele, serviciile sau brandurile noastre.

Informațiile de pe acest site nu constituie sfaturi profesioniste de afaceri și nu trebuie considerate ca atare. Unele informații pot fi lipsite de relevanță în anumite situații fără o îndrumare din partea unui profesionist. Compania Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania, nu poate fi făcută răspunzătoare pentru nicio pierdere care poate decurge din accesul sau utilizarea materialelor publicate pe site, oricare ar putea fi efectul pierderii și oricum ar fi fost el cauzat.

Informațiile conținute de acest site oferă numai o ghidare generală și nu trebuie înțelese de către cititor ca sfat legal sau ca o recomandare particulară în conducerea afacerii proprii sau a afacerii în general. Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania, nu justifică și nu garantează că informațiile conținute în acest site sunt fără greșeli, omisiuni sau lipsite de vicii. De aceea orice informație este oferită „așa cum este” fără nici un fel de garanții, explicite sau implicite, precum exactitatea, actualitatea sau complexitatea informațiilor. Informațiile publicate pe acest site nu trebuie considerate ca o bază de acțiune care vă poate expune la vreo datorie, injuriu, pierdere sau distrugere și este recomandată obținerea unui sfat particular, relevant pentru situația specifică în care vă regăsiți.

Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania, nu-și asumă răspunderea pentru vreun injuriu sau pierdere suferită de către dumnevoastră, ce decurge din utilizarea informațiilor conținute în site, în scopul luării unor decizii proprii.

NOUTĂȚI