INTEGERPERFORM » Produse Educaţionale » Webinarii

Webinarii

Webinarii

Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania, are plăcerea să anunțe lansarea unei noi serii de webinarii gratuite, menite să ofere profesioniștilor interesați de managementul performanței informații și bune practici în acest domeniu.

În următoarele săptămâni, profesioniștii români pasionați de managementul performanței se vor putea înscrie la oricare dintre webinariile gratuite, care vor fi susținute în fiecare joi de către echipa noastră de formatori cu experiență în livrarea de cursuri, atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

Prin intermediul fiecărui webinar gratuit, Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania, își propune să ofere participanților informațiile necesare pentru înțelegerea arhitecturii unui sistem de management al performanței, pentru abordarea provocărilor întâlnite în procesul de implementare a unui astfel de sistem în diferite industrii și arii funcționale, precum și în vederea înțelegerii importanței capitalului uman în context organizațional.

Programul complet al webinariilor:

Paul Albu
1. 5 trenduri cheie pentru o mai buna planificare strategică
Data
: Joi, 21 ianuarie 2016
Formator: Paul Albu, Business Research Specialist, The KPI Institute
Despre webinar
Pentru a îmbunătății procesul de planificare, acest webinar se va axa pe cinci puncte cheie care trebuie luate în considerare atunci când se dorește alinierea obiectivelor cu proiectele organizaționale.

 

Raluca Vintilă
2. Bune practici în utilizarea Indicatorilor Cheie de Performanță (KPIs)
Data
: Joi, 11 februarie 2016
Formator: Raluca Vintilă, Instructional Design & E-Learning Coordinator, The KPI Institute
Despre webinar
Indicatorii Cheie de Performanță (KPIs) stau la baza unui mecanism complex: Sistemul de Management al Performanței. Un KPI poate face diferența dintre succes și eșec. Webinarul își propune să promoveze bune practici în utilizarea Indicatorilor Cheie de Performanță (KPIs), oferind totodată cunoștințele necesare înțelegerii elementelor de bază ale acestora.

 

3. 6 Piloni în îmbunătățirea performanței organizaționale
Data
: Joi, 25 februarie 2016
Formator: Raluca Vintilă, Instructional Design & E-Learning Coordinator, The KPI Institute
Despre webinar
Webinarul își propune explorarea celor 6 piloni care trebuie aplicați pentru a asigura o îmbunătățire a performanței în context organizațional, începând cu analiza și raportarea datelor, continuând cu procesul de luare a deciziilor și management al inițiativelor, și terminând cu procesul de învățare și dezvoltare a unei culturi organizaționale.

 

Paul Albu
4. 5 pași cheie în implementarea unui sistem bazat pe metodologia BSC
Data
: Joi, 24 martie 2016
Formator: Paul Albu, Business Research Specialist, The KPI Institute
Despre webinar
Majoritatea organizațiilor implicate în procesul de planificare strategică se confruntă cu anumite dificultăți. În timp ce unele provocări reprezintă discrepanțe între scopurile și inițiativele organizației, altele pot varia de la implementarea unui Sistem de Management al Performanței la formularea unor obiective relevante și selecția Indicatorilor Cheie de Performanță.

 

Cristina-Tărâță
5. Trendurile anului 2016 în managementul performanței angajaților
Data
: Joi, 31 martie 2016
Formator: Cristina Tărâță, Head of Research Department, The KPI Institute
Despre webinar
Acest webinar abordează una din provocările cu care se confruntă majoritatea companiilor din lume astăzi: cum dezvoltăm sisteme dinamice de beneficii și recompense în legătură cu performanța angajaților. Provocările survin atunci când vorbim despre recompense și performanță și încercăm să echilibrăm diferite profiluri generaționale, diverse tipuri de motivare și obiective regăsite în aceeiași organizație.
 

Webinariile dezvoltate de către Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania, în parteneriat cu The KPI Institute, și facilitate de către experții noști, sunt menite să vă ofere suport în procesul de învățare și dezvoltare a competențelor în domeniul managementului performanței. Fiind instrumente de învățare moderne și interactive, webinariile reprezintă un prim pas în înțelegerea conceptelor de bază privind Indicatorii Cheie de Performanță (KPIs) și managementul performanței la nivel individual.

Înţelegerea Indicatorilor Cheie de Performanţă

Webinarul „Înţelegerea Indicatorilor Cheie de Performanţă”, oferit de către Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania,, în parteneriat cu The KPI Institute, a oferit informaţii utile cu privire la rolul indicatorilor cheie de performanţă, legătura dintre metrici – KPIs – Indicatori Cheie de Risc (KRIs) şi modele analitice (Analytics), precum şi standardizarea KPIs şi valoarea adaugată de aceştia.

Înțelegerea managementului performanței la nivel individual

Pentru că în orice organizație este important cu cine facem performanță, Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania,, în parteneriat cu The KPI Institute, a organizat webinarul „Înțelegerea managementului performanței la nivel individual”, care prezintă sistemul de managementul performanței la nivel individual, beneficiile acestuia și instrumentele cheie, relația dintre obiective — KPIs — competențe — comportamente și sistemul de evaluare a performanței angajaților.

NOUTĂȚI