INTEGERPERFORM » Produse Educaţionale

Produse Educaţionale

Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania, vă pune la dispoziție o serie de produse educaţionale care servesc drept suport în procesul de învățare și de implementare a managementului performanței. Webinariile dezvoltate de compania noastră, în parteneriat cu The KPI Institute, constituie un prim pas înspre înțelegerea domeniului și a noțiunilor de bază privind managementul performanței. Prin intermediul platformei eLearning, participanții la cursul de Certificare Indicatori Cheie de Performanță au posibilitatea de a susține online testul de certificare, în timp ce comunitatea online facilitează comunicarea cu profesioniști din domeniul managementul performanței din România.

Testimoniale

Acest curs a fost un succes, Adrian a știut să împartă timpul în mod egal pentru teorie, studii de caz și exerciții practice și s-a asigurat ca toți participanții să fie implicați în studiile practice și să răspundă la toate întrebările.

Corina Slav,
Star Storage, România

Portofoliu Web

Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania, propune un portofoliu de website-uri dedicate Managementului Performanței, Indicatorilor de Performanță, conceptului de Balanced Scorecard și identității organizaționale. Site-urile compilează baze de date ale companiilor reprezentative, indicatori de performanță documentați, produse educaționale, precum și articole specifice celor patru teme.

indicatori-de-performanta-kpis-roIndicatoridePerformanta.ro este un catalog online cu peste 1.900 de exemple de Indicatori Cheie de Performanță (KPIs) din 14 arii funcționale și 24 de industrii. Indicatori de Performanță Premium este secțiunea premium a portalului www.IndicatoridePerformanta.ro si cuprinde peste 1.000 de exemple de KPIs preselectați de către echipa de cercetare Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania, ca fiind cei mai relevanți pentru practică.
logo-ebalanced-scorecardeBalancedScorecard.ro este cea mai cuprinzătoare resursă online dedicată conceptului Balanced Scorecard. Aceasta conține o trecere în revistă a celui mai popular concept în management, urmărind evoluția și utilizarea sa la nivel global în diverse industrii sau companii. Platforma prezintă diverse interpretări ale conceptului, realizează comparații cu alte concepte și explorează impactul său asupra organizațiilor, precum și opiniile criticilor.
managementul-performantei-mgpm-ro ManagementulPerformantei.ro este o platformă online pentru integrarea cunoștințelor de management al performanței la nivelurile strategic, operațional și individual. Aceasta trece în revistă evoluția Managementului Performanței, precum și instrumentele cheie, sistemele și programele software utilizate în această disciplină la toate nivelurile. Platforma combină cadrul teoretic cu sfaturi referitoare la bune practici și direcții cheie permițând vizitatorilor să înţeleagă natura disciplinei Managementul Performanței.
identitate-organizationala-idor-roIdentitateOrganizationala.ro conține un catalog online gratuit care prezintă utilizarea în practică a elementelor de identitate corporativă de către organizațiile din România. Utilizatorii înregistrați pot explora, marca și comenta resursele online care conțin valorile organizațiilor, declarațiile de misiune și viziune, precum și factorii cheie de succes în contextul actual de afaceri.
NOUTĂȚI