INTEGERPERFORM » Cursuri

Cursuri

Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania, este o companie românească ce facilitează experiențe de dezvoltare profesională. Una dintre direcțiile principale de activitate este organizarea de cursuri deschise și în regim intern. Alături de o echipă de traineri colaboratori cu un înalt nivel de experiență și pregătire profesională, venim în întâmpinarea dumnevoastră și a companiei din care faceți parte cu o paletă largă de cursuri menite să vă ajute în perfecționarea abilităților și competențelor dumneavoastră specifice.

Testimoniale

Un curs extrem de bine structurat pe care îl recomand tuturor celor care doresc să-și clarifice conceptele teoretice și practice de implementare a BSC.

Raluca Pantu,
Șef Serviciu Resurse Umane, ANCOM

Cursuri deschise +

Tematicile generale oferite acoperă domeniile managementului performanței, indicatorilor de performanță, marketing, optimizare SEO, resurse umane și IT. Pentru detalii vă invităm să consultați catalogul de cursuri.

Cursuri interne +

Soluțiile de pregătire oferite de Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania, pot fi furnizate la cerere și modelate pe nevoile specifice companiei din care faceți parte. În urma unei analize de nevoi a companiei, Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania, va propune module de training care să ajute acolo unde este nevoie și să construiască pe nevoile și realitatea specifice companiei pentru care se livrează acel training. Contactați-ne pentru o ofertă personalizată!

Workshop-uri și simulări +

În afară de cursurile deschise şi interne, Integerperform, unic reprezentant al The KPI Institute in Romania, propune şi o serie de simulări de business menite să îmbunătăţească abilităţile decizionale ale participanţilor. Oferta de simulări de business include:
– Friday Night at the ER;
– Fishbank.

NOUTĂȚI